Ned Personeel
cover-image

NED Personeel versterkt zijn positie in de uitzendmarkt met overname van MyTEC Uitzendgroep B.V.

Wat voor jou werkt
Werkt voor ons

Nieuws 03 May 2024 door Collin Regter

NED Personeel versterkt zijn positie in de uitzendmarkt met overname van MyTEC Uitzendgroep B.V.

Per 9 april heeft NED Personeel B.V. de activiteiten van MyTEC Uitzendgroep B.V. overgenomen, waarmee het zijn focus op het werven van gespecialiseerd personeel in sectoren zoals techniek, bouw en logistiek verder versterkt. Deze strategische overname stelt NED Personeel in staat om zijn dienstverlening te verbreden en te verdiepen, terwijl het zijn klantenbestand en talentpool uitbreidt.

Met deze overname worden de relaties van MyTEC en de getalenteerde medewerkers succesvol geïntegreerd in NED Personeel. Dit biedt niet alleen nieuwe kansen voor bestaande klanten en medewerkers, maar ook voor nieuwe samenwerkingsverbanden en groeimogelijkheden binnen de uitzendsector.

Marc Geraeds, Directeur-Grootaandeelhouder van MyTEC Uitzendgroep B.V., verklaart dat de keuze voor NED Personeel is gebaseerd op hun uitmuntende bedrijfsvoering. Door te kiezen voor NED Personeel zijn we ervan overtuigd dat de kwaliteit van dienstverlening aan onze relaties in de toekomst gewaarborgd blijft en dat onze medewerkers zich verder kunnen ontwikkelen.

Collin Regter, Algemeen Directeur van NED Personeel, benadrukt: "We kijken ernaar uit om onze nieuwe capaciteiten en expertise in te zetten om onze relaties nog beter van dienst te zijn en onze medewerkers een stimulerende en ondersteunende werkomgeving te bieden."

job-image
Full Time Heinenoord

Ben jij een netwerk talent met een hands-on mentaliteit en woonachtig in de Hoeksche Waard? Voor onze vestiging in Heinenoord zijn wij op zoek naar een Accountmanager die zich bezig houdt met New Business, Accountmanagem... Lees verder

Nieuw
job-image
Full Time Zundert

Zoek je een baan waar jij je eigen agenda kan bepalen? Dan is dit de juiste plek. Je bepaalt namelijk zelf waar de focus op ligt!   Lees verder

Nieuw

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.