Preventivo, NED Partner

Lagere verzuimcijfers en vitalere medewerkers? NED-personeelarbo vergroot duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

NED Personeel heeft haar dienstverlening uitgebreid met een complete arbodienst. NED-personeelarbo zet vooral in op preventie bij de verzuim-& Arbo begeleiding. NED-personeelarbo is powered by Preventivo. 

Inzet op preventie 

NED-Personeel en Preventivo zien allebei de toegevoegde waarde van samenwerken. “Elkaar versterken en waarde toevoegen” dat is volgens Mark Stam van Preventivo de gemeenschappelijke deler. NED-Personeel heeft een geweldig netwerk dat zich steeds verder uitbreidtBij Preventivo werken denkende doeners die de volledige verzuimbegeleiding overzien en daarop inspelen. Dat is een mooie combi, een echte win-win. 
 
Preventivo startte in 2019 en werkt inmiddels landelijk vanuit drie kantoren. Met geregistreerde specialisten in casemanagement, bedrijfsartsen, verzuimregisseurs en vertrouwenspersonen wordt ingezet op preventie in plaats van op curatieve begeleiding. 
 
Centrale rol voor eigen verantwoordelijkheid medewerkers 

Het verlagen van de verzuimcijfers en het vergroten van de vitaliteit zorgen voor duurzame inzetbaarheid. Zo wordt productiviteit positief beïnvloedEr is in de begeleiding van NED-personeelarbo een centrale rol voor de eigen verantwoordelijkheid van medewerkers. Daar waar nodig volgt de juiste ondersteuning. Uiteraard worden alle afspraken overzichtelijk vastgelegd.

NED-personeelarbo voor uw bedrijf 

Meer weten over wat NED-personeelarbo voor uw bedrijf kan betekenen? Bel gerust naar NED Personeel om uw vraag te bespreken. 

Preventivo, NED Partner