NED breidt uit met Chiefz!

Nieuws – 15 Jun 2021

Online uitzendbureau voor in je broekzak

NED Personeel zet ideeën graag om in concrete acties! En als we ergens de toegevoegde waarde van inzien, kan het snel gaan. De toevoeging van Chiefz aan de NED groep is daar een mooi voorbeeld van. Door snel te schakelen met Ralf Christiaansen, één van de bedenkers van Chiefz, is dit uitzendbureau voor jongeren nu onderdeel van de NED groep. Een online uitzendbureau voor in je broekzak!

Online uitzendbureau voor jongeren

Ralf Christiaansen, één van de bedenkers en oprichters van Chiefz, vertelt hoe het online platform in 2018 voor het eerst vorm kreeg. Ralf: “We zagen de flexmarkt veranderen waarbij uitzendbureaus uit het straatbeeld verdwenen. Een kans voor ons! Met de ontwikkeling van een software-oplossing voor uitzendwerk hebben we daarop ingespeeld. Chiefz is voor jongeren die zelf de baas, the chief, willen zijn over waar en wanneer zij werken. De Z is een knipoog naar generatie Z, de huidige 15- tot 25-jarigen. Ik vind het een uitdaging om via onze unieke Chiefz-app zoveel mogelijk jongeren aan het werk te helpen (en ja, vooruit, soms ook iets te betekenen in hun opvoeding) én werkgevers te helpen aan frisse krachten.”

Generatie Z

Je kent ze vast wel. Jongeren die hun mobiel werkelijk voor alles gebruiken. Generatie Z worden ze genoemd. Hun wereld speelt zich grotendeels online af. En daar kun je maar beter op inspelen als je deze jongeren wilt bereiken voor flexwerk of een vaste bijbaan. Ralf: “Deze groep vindt het fijn om zélf te bepalen waar en wanneer ze werken. Ver vooruitkijken, doen ze niet en kunnen ze vaak ook niet door onder andere sterk wisselende schoolroosters. Via Chiefz regelt deze groep– zonder al te veel moeite – werk voor de momenten dat het uitkomt in combinatie met school, sporten of andere activiteiten. Door de werkzaamheden kunnen ze proeven van verschillende sectoren. Voor werkgevers is Chiefz een extra (gratis!) kanaal om handen te werven; van flexwerk en vaste bijbanen tot de eerste ‘echte’ banen voor net-afgestudeerden.”

Chiefz-app om optimaal te flexen

Ralf merkt dat er in deze coronatijd nog steeds genoeg aanbod van werk is. Nee, helaas nauwelijks in de horeca of bij evenementen bijvoorbeeld, maar voor wie bereid is om breder te kijken, zijn er volop mogelijkheden. Zeker ook voor de wat vastere bijbanen. Het enige dat de jongere hoeft te doen, is de Chiefz-app installeren en zijn profiel in te vullen. Ralf: “Daarna hebben we een contactmomentje, live of telefonisch. Vanaf dan pushen we de jobs die passen bij het profiel van de jongere. Zij bepalen zelf om wel of niet op het aanbod te reageren. De werkgever, die makkelijk zelf zijn oproep op Chiefz plaatst, komt rechtstreeks in contact met deze flexibele krachten. Wij regelen de rest eromheen; van een kloppend contract en snelle uitbetaling tot het overnemen van alle werkgeversrisico’s bij bijvoorbeeld ziekte. Optimaal en onbezorgd flexen!” 

Unieke flexformule

Met de combinatie van NED Personeel en Chiefz ontstaat er volgens Ralf een formule die uniek is; branche- en profielbreed. Ralf: “Door te kiezen voor een sterke regionale partner als NED Personeel met een goede backoffice hebben wij direct meer capaciteit en slagkracht. Het aantal jongeren dat ons platform weet te vinden, groeit wekelijks. En dat maakt de toevoeging van dit label aan de NED groep interessant voor de bestaande opdrachtgevers van NED Personeel. Ook zij hebben immers weleens behoefte aan extra arbeidskrachten. Ze regelen het makkelijk via hun eigen aanspreekpunt bij NED die vervolgens met ons schakelt.”

Meer weten over Chiefz? Contact Ralf Christiaansen, 06 – 55 30 68 35/ ralf@chiefz.nl www.chiefz.nl